spot_img

Toyota: Αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες του Le Mans Hypercar

Η Toyota Gazoo Racing αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες για το νέο της Le Mans Hypercar που θα αγωνιστεί στο WEC το 2021.

Η νέα εποχή των αγώνων αντοχής ξεκινάει, με την Toyota να δίνει μια πρώτη γεύση του Le Mans Hypercar της. Ταυτόχρονα, αλλάζει η ονομασία σε GR010 Hypercar. Από το 1991 υπήρχε το παραδοσιακό TS, όμως το GR υποδεικνύει τα αρχικά της Gazoo Racing.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 13 Ιανουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Οι φωτογραφίες αυτές είναι από τον περασμένο Οκτώβριο και το πρώτο τεστ του αγωνιστικού. Το καμουφλάζ είναι έντονο στην πίστα του Paul Ricard. Την Παρασκευή αναμένονται οι επίσημες αποκαλύψεις με τα χρώματα τα οποία θα αγωνιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Automotonews.gr, δεν είναι αυτή η τελική μορφή του GR010 Hypercar. Αρκετές αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί στο αεροδυναμικό κομμάτι, οι οποίες θα παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες. Επιπλέον, στις φωτογραφίες βλέπουμε το Le Mans αεροδυναμικό σχήμα και όχι αυτό που θα δούμε στην έναρξη της σεζόν.

Η Toyota έχει πραγματοποιήσει εκτεταμένες δοκιμές με το Hypercar της σε διάφορες πίστες της Ευρώπης. Το 2021 θα τεθεί αντιμέτωπη με την Scuderia Cameron Glickenhaus, η οποία θα παρατάξει το δικό της 007 Hypercar. Μπορείτε να διαβάσετε σχετική συνέντευξη εδώ.

Στη μάχη του Πρωταθλήματος αναμένεται να ριχτεί και η Alpine, η οποία θα αγωνιστεί με LMP1 που χρησιμοποιούσε μέχρι το 2020 η Rebellion Racing. Μεγάλο ερωτηματικό η συμμετοχή της ByKolles, η οποία κρατά προς το παρόν κλειστά τα χαρτιά της.

Η έναρξη της σεζόν παραμένει άγνωστη, καθώς δεν γνωρίζουμε εάν θα ταξιδέψει το WEC στο Sebring στα μέσα Μαρτίου. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει η FiA, μαζί με την ACO και την LMEM, είναι κρίσιμες και η κατάσταση με την Covid-19 παραμένει σοβαρή σε πολλές χώρες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με συζήτηση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις του σπορ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles