spot_img

Verstappen: «Έκανα λάθη, δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήθελα»

Ο Max Verstappen βρέθηκε στην 3η θέση στις κατατακτήριες του GP Αζερμπαϊτζάν, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν κατάφερε να βρει την ιδανική ισορροπία με το μονοθέσιό του.

Οι κατατακτήριες εξελίσσονται σε «αδύναμο κρίκο» για τον Max Verstappen στο 2022, με τον Ολλανδό να μένει για δεύτερη συνεχόμενη διαδικασία εκτός της πρώτης σειράς εκκίνησης. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021 δυσκολευόταν με το μονοθέσιό του σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου και είδε τον teammate του, Sergio Perez, να τον ξεπερνά εκ νέου στη μάχη με τα χρονόμετρα. Ο ίδιος, πάντως, δεν είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος, γνωρίζοντας πως ακόμα και από την 3η θέση μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη.

Ο Max Verstappen, αμέσως μετά τη λήξη των κατατακτηρίων, ανέφερε πως δεν ήταν ευχαριστημένος με την ισορροπία της RB18.

«Νομίζω πως το ξεκίνημα του (τελευταίου) γύρου μου ήταν καλό, μετά όμως έχασα λίγο χρόνο. Έκανα μικρά λάθη, επομένως δεν ήταν ο ιδανικός γύρος. Γενικότερα δυσκολεύτηκα λίγο στο να βρω την ισορροπία στον ένα γύρο. Επομένως, ασφαλώς και δεν ήταν αυτό που ήθελα, όμως ακόμα σκέφτομαι ομαδικά. Με τη δεύτερη και τρίτη θέση έχουμε μία καλή ευκαιρία για αύριο».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μονακό.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021 στηρίζει τις ελπίδες του για το GP Αζερμπαϊτζάν στο ρυθμό αγώνα της Red Bull Racing.

«Νομίζω πως αυτό θα το ανακαλύψουμε αύριο. Νομίζω πως συνολικά φαίνεται να υστερούμε ελαφρώς στον ένα γύρο. Πιστεύω, ωστόσο, πως στο ρυθμό αγώνα το μονοθέσιό μας θα είναι αρκετά καλό».

Ο Max Verstappen υπερασπίζεται για ακόμα έναν αγώνα το προβάδισμά του στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος οδηγών. Ο ίδιος έχει 125 πόντους, με τον Charles Leclerc να είναι 9 πίσω (116) και τον teammate του, Sergio Perez, να βρίσκεται στους 110 πόντους.

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles