spot_img

Alonso: Ο Russell θα φέρει μπελάδες στον Hamilton

Ο Fernado Alonso πιστεύει πως ο George Russell θα αποτελέσει μια ιδιαίτερη πρόκληση για τον Lewis Hamilton ως ο νέος του team-mate στην Mercedes για το 2022.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Mercedes ανακοίνωσε πως ο George Russell υπέγραψε και επίσημα το μακροπρόθεσμο συμβόλαιό του με την ομάδα. Ήδη ο Βρετανός οδηγός της Williams κάνει μια εντυπωσιακή σεζόν, με δυνατές εμφανίσεις τόσο στις κατατακτήριες όσο και στους αγώνες. Το 2022 όμως θα έχει αντίπαλο τον (μέχρι στιγμής) 7-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1, Lewis Hamilton. 

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Το νέο βρετανικό δίδυμο της Mercedes για την σεζόν του 2022 έχει τραβήξει τα βλέμματα. Το βασικό ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί η συνεργασία των δύο εντός και εκτός πίστας. Ο Fernado Alonso κάνει τις δικές του προβλέψεις. 

Ο Russell θα φέρει πιο πολλούς μπελάδες στον Hamilton, σε σχέση με τον Bottas. Η μάχη τους για το πρωτάθλημα όμως θα κριθεί από το μονοθέσιο και την απόδοσή του. Ο Russell έχει δείξει το ταλέντο και την ταχύτητά του ως οδηγός σε αρκετές περιπτώσεις. Ειδικά πέρυσι, όταν αντικατέστησε τον Lewis στο Μπαχρέιν και βρέθηκε τόσο κοντά στην πρώτη νίκη της καριέρας του. Επομένως, θεωρώ πως θα αποτελέσει πρόκληση για τον Lewis. 

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Τουρκίας.

Το 2022 θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλες τις ομάδες, καθώς υποδεχόμαστε μια νέα γενιά μονοθεσίων. Σύμφωνα και με τους νέους Τεχνικούς Κανονισμούς, η αεροδυναμική τους θα γίνει λιγότερο περίπλοκη, ενώ θα έχουμε νέα ελαστικά από την Pirelli. Στις αλλαγές αυτές δίνει βαρύτητα ο Ισπανός οδηγός, καθώς θα αποτελέσουν πρόκληση τόσο για τις ομάδες όσο και για τους οδηγούς.  

Όλα θα κριθούν από το αγωνιστικό πακέτο που θα παρουσιάσει η Mercedes. Αν καταφέρει να προσφέρει στους οδηγούς της ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, τότε σίγουρα θα έχουμε θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία.  

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της F1 για το 2022, με συνολικά 23 αγώνες. 

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles