spot_img

GP Κατάρ FP1: Ορεξάτος Morbidelli

Ο Franco Morbidelli ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στο FP1 του GP Κατάρ, κάνοντας έναν εξαιρετικό χρόνο και στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Ο Ιταλός ξεκίνησε με μεγάλες ορέξεις την αγωνιστική σεζόν του 2021, έχοντας τον ταχύτερο γύρο της πρώτης διαδικασίας. Οι χρόνοι μπορεί να είναι αρκετά πιο αργοί από τις δοκιμές προ λίγων ημερών, αλλά η Yamaha έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της για τον εναρκτήριο αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Το Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει στο WRC

Ο Morbidelli σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:54.921 για να πάρει την 1η θέση στην SRT Petronas Yamaha. Πίσω του στην 2η θέση έκλεισε ο εντυπωσιακός Aleix Espargaro, o οποίος με την Aprilia ήταν 0.125s πιο αργός και δείχνει έτοιμος να παλέψει. Στην 3η θέση της κατάταξης βρέθηκε ο Jack Miller, o οποίος ήταν 0.191s μακριά από τον Morbidelli. O Αυστραλός δεν είχε και τη πιο καθαρή διαδικασία, όμως παραμένει το φαβορί για την ώρα.

Ο Fabio Quartararo δοκίμασε τις δυνάμεις του στο τέλος, αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 4η θέση, με έναν πολύ καλό χρόνο στο 1:55.255. Πίσω του ήταν ο Joan Mir στην Suzuki, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να έχει επίσης μια καλή διαδικασία. Ο Maverick Vinales ήταν πίσω του μπροστά όμως από την δεύτερη Suzuki του Alex Rins.

O Peco Bagnaia είχε πτώση στο τέλος, όμως έκλεισε στην 8η θέση μπροστά από τον Valentino Rossi. Oι Ιταλοί ήταν γρήγοροι και θέλουν να χτίσουν πάνω σε ένα καλό FP1, όντας λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο πίσω από την κορυφή. Την πρώτη 10άδα έκλεισε ο Miguel Oliveira με την εργοστασιακή KTM, η οποία είχε μόνο μια παρουσία σε αυτή. Ο χρόνος του δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός, κάνοντας μόλις το 1:55.745.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Εκτός 10άδας ήταν οι Honda, με τις δύο LCR των Alex Marquez και Takaaki Nakagami να ακολουθούν στην κατάταξη. Ο Johann Zarco ήταν μόλις 13ος, μπροστά από τον Stefan Bradl και τον Pol Espargaro που είχε πτώση στα τελευταία λεπτά.

Αποτελέσματα FP1 GP Κατάρ

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles