spot_img

Leclerc: «Πρέπει να ηρεμήσω, είναι δύσκολο τριήμερο»

Ο Charles Leclerc ήταν απογοητευμένος από το γεγονός πως δεν κατάφερε να περάσει στο Q3 στις κατατακτήριες δοκιμές.

Ο Μονεγάσκος είχε την ταχύτητα να δώσει τη μάχη για την 10άδα, με την SF1000-H να έχει σημάδια ανταγωνιστικότητας. Όμως το ατύχημα του Sebastian Vettel δύο λεπτά πριν το τέλος του Q2 άλλαξε τα δεδομένα.

Διαβάστε επίσης: GP Ρωσίας QP: Pole με ρεκόρ πίστας ο Hamilton

Όταν άναψε το πράσινο φως, όλοι θέλησαν να έχουν το καλύτερο track position για μια τελευταία προσπάθεια. Όμως η συνεννόηση ανάμεσα στον ίδιο και την ομάδα έκανε τα πράγματα περίπλοκα.

Τελικά ο Leclerc δεν κατάφερε να βελτιώσει και αύριο θα ξεκινήσει από την 11η θέση και θα έχει ελεύθερη επιλογή ελαστικών.

Μου είπαν πως έχω τον Ocon πίσω μου, ένα με δύο δευτερόλεπτα. Όμως τελικά ήταν πιο πίσω και η διαφορά μας ήταν μεγαλύτερη [για να αφήσει απόσταση]. Τώρα είμαι πολύ εκνευρισμένος, καθώς είναι ακόμα πολύ πρόσφατο. Πρέπει όμως να ηρεμήσω γιατί ο αγώνας είναι αύριο και εκεί δίνονται οι βαθμοί. Είναι ένα πολύ δύσκολο τριήμερο για εμένα. Αλλά δεν μπόρεσα να δείξω όλη τη δυναμική του μονοθεσίου μου. Λυπάμαι πολύ.

Όταν ο Vettel έστειλε το μονοθέσιο στον τοίχο, ο Leclerc ακολουθούσε ακριβώς πίσω του. Βγαίνοντας από τη στροφή 4 κατάφερε να τον αποφύγει, όμως πάτησε ορισμένα θραύσματα.

Ήταν πάρα πολύ τρομακτικό. Αλλά ελπίζω να είναι καλά. Δεν νομίζω να ήταν πολύ άσχημο. Είμαστε περισσότερο απογοητευμένοι που δεν μπορέσαμε να προκριθούμε στο Q3.

Θα μπορέσει η Ferrari να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή στον αγώνα, είτε με τον Charles Leclerc, είτε με τον Sebastian Vettel;

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream”, με καλεσμένο τον Alex Fontana.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles