spot_img

Perez: «Δεν έχω λόγια, νομίζω πως ονειρεύομαι»

Ο Sergio Perez ήταν εκστασιασμένος από την απόδοσή του στο GP Σακχίρ, στο οποίο έφτασε στην πρώτη του νίκη με μια τεράστια εμφάνιση.

Ο Μεξικανός είχε έναν τραγικό πρώτο γύρο, όταν και ο Charles Leclerc τον χτύπησε στη στροφή 4. Σε εκείνο το σημείο έπεσε τελευταίος, αλλά ανέκαμψε πολύ γρήγορα. Το κρίσιμο προσπέρασμα το έκανε στον 58ο γύρο όταν πέρασε τους Lance Stroll και Esteban Ocon.

Μετά το Safety Car έβλεπε τον George Russell να τον πλησιάζει, αλλά μια σημαντική απώλεια πίεσης ελαστικού έφερε τον Βρετανό εκτός μάχης. Το μόνο που είχε να κάνει από εκεί και έπειτα ο Perez ήταν να ανοίξει τη διαφορά και να φτάσει με ασφάλεια στην πρώτη του νίκη. Και αυτό έκανε.

Διαβάστε επίσης: GP Σακχίρ Race: Απίστευτη νίκη Perez στον πιο τρελό αγώνα του 2020

Μετά τον αγώνα, τα λόγια του αντικατόπτριζαν τα συναισθήματα του.

Δεν έχω λόγια, νομίζω πως ονειρεύομαι. Ελπίζω να μην βλέπω όνειρο γιατί ονειρευόμουν χρόνια να βρεθώ εδώ. Όλο το παιχνίδι ήταν στο να μην τα παρατήσω, να ανακάμψω, να κάνω το καλύτερο δυνατό. Περίμενα 10 χρόνια. Τρομερό. Δεν ξέρω τι να πω. Μετά τον πρώτο γύρο ο αγώνας είχε τελειώσει, όπως μια εβδομάδα πριν. Φέτος η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας αλλά τα καταφέραμε. Κερδίσαμε με την αξία μας. Οι Mercedes είχαν προβλήματα, αλλά στο τέλος ο ρυθμός μου ήταν καλός για να κρατήσω τον Russell πίσω μου.

Δείτε τον μεγάλο τελικό του F1 Greek Mini Series στο GP Άμπου Ντάμπι.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Racing Point πήρε 40 βαθμούς και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας Κατασκευαστών. Πλέον είναι 10 μπροστά από την McLaren και απομένει μόνο ένας αγώνας στο 2020.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με την ανάλυση του GP Μπαχρέιν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles